dijous, 30 de juliol del 2015

A TOMB DE VILABOU, BOUESIA VANDELLÒS 1 VIII 15

A TOMB DE VILABOU

Aquest dissabte 1 d'agost se celebrarà la Bouesia a Vandellòs, organitzada pels Amics de la Bouesia de Vandellòs, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.

La Bouesia és un certamen multidisciplinari que va nàixer a Deltebre el 2006, impulsat per l’associació cultural Rabera de Bouetes, i que té la seva pròpia edició a Vandellòs des de fa nou anys. Inclou recitals poètics, concerts, dansa, música experimental i espectacles inclassificables lligats sempre a l’espai on es desenvolupen amb la voluntat de fusionar cultura i territori.

Els actes s'iniciaran a les 18 hores, a la plaça Doctors Gil Vernet amb el discurs inaugural a càrrec del batlle del municipi, Alfons Garcia.
Tot seguit, i fins a les 21 hores, tindrà lloc la tradicional revista caminada, que enguany duu el nom de “A tomb de vila”.
Els indrets que es visitaran enguany són diverses escales del poble, des de les quals es realitzaran les lectures i actuacions poètiques.

Després d'una pausa per sopar, que consistirà en una fideuà i una musclada, cap a les 23 hores, s'oferirà l'actuació musical del Pau Riba.

F: EDUARD MARGALEF, "Llit de músic" amb Miquel Àngel Marín
Des dels inicis, la Bouesia a Vandellòs ha estat marcada pel seu caràcter obert, interdisciplinari i participatiu, així com per la gran varietat del públic que hi assisteix.
Com cada any, tots els actes excepte el sopar són gratuïts, i la participació en els mateixos és oberta a tothom que ho vulgui, d’acord amb la voluntat de difusió i popularització de la cultura que sempre ha caracteritzat la Bouesia.