dimecres, 29 de juny del 2011

BOUHAUS, 20-30-31 DE JULIOL. PROGRAMACIÓ BOUESIA 2011


LA BOUHAUS:
ARQUITECTURA, URBANISME I CONTEXT se centra en la reflexió al voltant dels canvis que ha sofert en els últims 20 anys l’ús de l’espai públic al municipi de Deltebre. L’activitat central serà l’homenatge al que ha estat el centre urbà conegut com “les quatre carreteres”. És un homenatge a aquest lloc i a la funció que aquest ha tingut com a espai de relació entre la gent; i és alhora una al·lusió (en clau d’alerta) a la crisi de l’espai públic, on és cada vegada més difícil trobar espais amb contingut simbòlic que representin emocions i esdeveniments del passat, el present i el futur. Perquè és al carrer, com a les pel·lícules, on sempre passen coses.


DIVENDRES 29


Desboulocalització amb l’arquitectura de Gaudí i Jujol. Cel·lebració del disc les paraules de Gaudí, de Carles Andreu, i del llibre Ludwing Jujol, de Perejaume.

10 h
Viatge amb cotxes cap al Camp de Tarragona, sortida des de la plaça de l’Església de La Cava.

11 h
Arribada a la plaça de l'Església de Riudoms. Viatge cap a Vistabella (la Secuita). Visita guiada pel pintor i poeta Perejaume, de l'església de Vistabella, obra de l'arquitecte Josep Maria Jujol.

14.30 h
Dinar i Migdiada filosòfica i musical al Mas Cremànimes (terme de Riudoms), propietat de familiars de Gaudí.
Carles Hac Mor i Carme López: LA GRÈCIA CLÀSSICA AVUI SEGONS FRANCESC PUJOLS
Carles Andreu i Miquel Àngel Marín: ESTUPENDO JUJOL
Marina Oroza: LA PART MÉS ÍNTIMA DE L'ARQUITECTURA, LA XEMENEIA DE DUCHAMP

18 h
Mas de la Calderera, lloc de naixement d'Antoni Gaudí, RECITAL DE BOUETES

20 h
Viatge de tornada a Deltebre

23 h
Inauguració de la instal.lació 'Les Quatre Carreteres són quatre carreteres' (col.lectiu La Bouhaus). Sala d'Exposicions Municipal 'Ramon Calvo'.

DISSABTE 30

LES QUATRE GOLES DEL BOU.
HOMENATGE A LES QUATRE CARRETERES.

12.00 h.
Mercasona. Intervenció musical de la cantant Montserrat Palacios. Mercat de la Cava.


13 h.
L’oeil Cacodylate, de Francis Picabia. Realització d'una pintura col.lectiva per totbou que vulgue (Urbadadaisme). A boucura d'Ester Xargay. Cafè Universal. Cafè Universal, c. Trinquet, 64.

Boufesta d’homenatge a les Quatre Carreteres (c. Goles de l'Ebre)

19.00 h. Recital de Bouj's: Bouetes i dj's. Quatre Carreteres.


20.00 h. Músiques de Balcó en homenatge al Teixidor. Amb l'artista plàstic David Ymbernon, el músic Llorenç Barber, la Rondalla dels Tres Cantadors i Torreta i la Rondalla Teixidor. Des del balcó de la Cambra Agrària de la Cava.

21.00 h. 'Matar el Bicho'. Sol Picó i Mariona Sagarra. Dansa i música. Quatre Carreteres.

22.00 h. Recital Bouj's. Quatre Carreteres.

23.00 h. Big Bang Valona, de Sant Pol de Mar (Barcelona). Cercavila a partir de les Quatre Carreteres.

23.30 h. Concert de la Big Bang Valona. Plaça de l'Església de la Cava. Patrocina: Cafeteria Nicanor.

1.00 h. 'De Pe a Pa'. Pepa Plana. Teatre de pallassos. Plaça de l'Església de la Cava.
DIUMENGE 31

L’ÚLTIM VIATGE.

19.00 h.
Recital: Poesia als Parcs: amb Yannick Garcia, Anna Maluquer i la Big Bang Valona. Barcassa de Garriga i pont Lo Passador. Co-organitzat amb la Diputació de Barcelona i el Parc Natural del Delta de l'Ebre.
20.30 h.
Revista Caminada Ultrasònica. Conduïda pel músic i informàtic musical Josep Maria Comajuncosas. Cercavila per escoltar els cants inaudibles de les rates panades, amb l'ajut d'aparells per a captar ultrasons. Inici: Barcassa de Garriga, c. Verge del Carme, 40.

21.50 h.
L’Últim Viatge de Fermín.
21.50 h. L'últim viatge de Fermín. Perbouformace d'homenatge al passador Fermín Llambrich, desaparegut enguany. A càrrec de Neus Salvadó. Barcassa de Garriga (c. Verge del Carme, 40).

CARTELL: Santi Barber

dimarts, 28 de juny del 2011

JOSÉ BO, LO SIFONERO, IN MEMORIAM (1925-2011)


El passat 17 de Maig va traspassar Josep Bo, als 86 anys. Lo Sifonero és un dels fars de la Bouesia, http://bouesia2.blogspot.com/2009/05/jose-bo-faro-de-la-bouesia-09.html  (Escolteu també el vídeo de TIRANT LO RALL, 10':10: http://www.youtube.com/watch?v=3JGwDmM9yis )

Saxofonista i poeta, canta l’orgull del cavero vanant-se d’haver aixecat èpicament casa, nissaga, i posa en solfa l’univers del poble. Col•laborà en la revista Antena (1951-1953), testimoni de la recerca del nostre imaginari a partir de l’actualitat i la guspira del moviment de la segregació i la crítica social. Funda la Societat Musical Espiga d’Or (1980). Xiulant, xiulant, basteix la banda sonora del Delta com els cullerots, bernats, xarxets.

Bàsic i fonamental, com els canyars i les basses, el seu llegat musical i poètic ha estat recollit a Lo carrilet de La Cava i les cançons de Josep Bo. Un paisatge musical per al Delta de l’Ebre, per Gemma Bo, Elena Fabra i Arturo Gaya, Cossetània Edicions, Valls 2009; llibre-CD recull lletra i música de 20 cançons de la seva mà i interpretades per La Carrau, Pep Gimeno “Botifarra”, els Quicos, Terrer Roig, Andreu Rifé, Montse Castellà, Josep Maria Bonet i Juno (disc premiat amb els Premis Enderrock 2011 en la categoria de millor disc folk).

Abans del llibre les seves cançons eren repetides de viva veu i van traspassar més enllà de la vila. “Lo Carrilet de la Cava”, s’ha cantat i es canta en estils diversos per Los Telstars o Juanito Aragonés, i Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries el fan l'himne de la lluita antitransvasament.

José Bo, un riu que passa cap a la mar de la literatura –irremeabilis unda. Un riu de saber que fecunda la terra d’arròs, terra de fang. Noli, obsecro, istum disturbare.


foto: Josep Bo 1977, quan la Societat Musical Espiga d'Or li va retre homenatge. Inclosa en el llibre-CD

divendres, 24 de juny del 2011

L'ESCALA DE LA VIDA





CAFÈ SLÀVIA
les Borges Blanques (Garrigues),

el proper 25 de juny a dos quarts de dues del migdia

entre arbequines, avellanes, vermut i vi bo  
 
Entre poesia, música, filosofia i veritat.


Una altra presa de terra, aquest cop per mà d'en Belda i uns quants més.
 


Lletra de confit

Pobladors i pobladores del País,
                                                  tenim el plaer i l’honor de convidar-vos a la presentació de l’Escala de la Vida, l’elapé que conté l’obra d’en David Esterri basada en el concepte d’en Francesc Pujols.

Al disc hi trobareu la Cobla Sant Jordi, l’Escolania dels Blauets de Lluc, les veus de n’Emma Moussaoui, en Vador Boix, na Laia Carreres i n’Òscar Dalmau, i el conjunt Badabadoc.

A una banda, el Preludi a la Hiparxiologi, obra lliure sobre el sistema pujolsià i a l’altra, l’Escala de la Vida, seguit de graons musicals i literaris bastits amb la tria d’escrits del Savi Barceloní feta pel Savi Vilafranquí Joan Cuscó.

Tot plegat, enregistrat i remenat pels traçuts tècnics Josep Vinyoles i Jordi Rexach, i embolcallat amb estil incomparable pel senyor Carles Soler.

L’acte serà al cafè Slàvia de les Borges Blanques (Garrigues), el proper 25 de juny a dos quarts de dues del migdia entre arbequines, avellanes, vermut i vi bo .

Us hi esperem.
Fundació Badabadoc
Podeu fer-ne un tastet a
http://www.youtube.com/watch?v=1sO9rX71q8E  

Il.lustracions: 1: Disseny Cara B
2. Dalí, Monument a F. Pujols, Vikipèdia, de Grodin, 2010

dilluns, 20 de juny del 2011

SANTI BORRELL: ELS DIES A LES MANS



Santi Borrell Giró (Vilafranca del Penedès, 1972) ens ofereix Els dies a les mans, una exploració del sentiment oceànic de l’amor. “L’autor vol augmentar en extensió un estat emocional concret, (...) la vivència inesgotable del desig ” (R. Mirabete, "Benzina, gener, 2011):

PRODIGIS VERBALS


m’abraces, t’escapes
t’habito, m’evites


vinc a la festa, no em contestes
et faig pam i pipa, t’empipes


m’exaltes, t’escanyo
em plantes, m’aguantes


em talles, em plantes
m’enyores, m’acaricies la boca


vols penyora, tu ets una senyora
m’enganyes, tu guanyes.

Santi Borrell es capbussa en aquesta “paraula que no es dir del tot” i neda en aquest mar afectiu per expressar la seva travessia vital: “L’amor és la paraula del temps”. Passió, dolor, desig, dubte, record, “prodigis verbals”, contradiccions, s’empenten, en desfici o delit, per copsar aquesta experiència complexa:

l’amor
és un mapa
per trobar el temps

Amb un estil fiblant, nu i dret –“Si la terra es la meva mare, / la por és el meu pare.” (CROMOSOMES)- Santi Borrell assaja cartografiar el sentiment: “jo dibuixo un mapa / damunt el teu cos i viatjo”. I així llegim GEOGRAFIA:

La bellesa,
la llum damunt la terra,
el domini de l’aire,
l’expressió d’un nen,
la música de les fonts,
la pluja damunt les pedres,
els núvols damunt els arbres,
la muntanya baixant pel riu,
el mar nodrint la terra
i tu, dictant el temps.

L’estimada ens dóna els dies a les mans: “Tu passes la mà per una rosa i aquí comença una història”. Però no és un ésser angelical: “M’has deixat tot el dolor / i només han passat quinze anys. // Estic sol i no veig res”. El fa delirar: “Sé que no vindràs, tu mai vas venir”. “També d’amor es fan els ulls negres”.

Tanmateix, “a les nits m’oblido de tot”. “Per seguir-te, corro darrera la llum /.../ Per veure’t, m’he fet amic de la foscor”. “...a la nit dibuixo / els teus ulls // aleshores ho veig tot”... “i si no haguessin somnis / tampoc hi hauria dolor / i tu no existiries.”

L’estimada és aquesta història subjecta a les onades de fosca i llum, somnis i desesperances, “t’ho vaig donar tot / i tu res”, moments esplendents “Estic que toco la lluna amb la mà”. Tal com certifica el mateix poeta: “tu vas fer de la por una historia trista d’amor”. Ara bé, “no et moguis del cor”, carinyet meu, ja que “tu fas que el mirall sigui una porta”

Els dies a les mans és una intensa història d’amor i poesia: “si t’estimo / és per inventar el temps”.


Primer poemari d’un poeta forjat de viva veu i de cos present en recitals. Dividit en quatre parts presenta interessants il•lustracions d’Alonso Castellanos. Publicat per Edicions de Pedra, Vilafranca del Penedès, 2010 (11 euros)


Santi Borrell i Giró és un poeta activista. Participa i promou diversos festivals de poesia, llibres col•lectius, muntatges poètics, iniciatives per Internet. Un llibre editat conjuntament amb Violant de Bru, aplega diversos autors que mantenen blogs poètics, Poems&Blogs. Poetes a la xarxa (Vilafranca del Penedès, 2010). Se’l pot seguir al seu bloc Santi B.

http://poesiasantib.blogspot.com/  -on hi ha més informació sobre el llibre i poesia

Coordina i dirigeix el FESTIVAL DE POESIA A LES CAVES: http://poesiasantib.blogspot.com/2011/04/festival-de-poesia-les-caves-2011.html

Podeu veure a You Tube diversos vídeos (He triat al A.Subirats): http://www.youtube.com/watch?v=gsas8Qm3UgU 
 

ANDREU SUBIRATS I DIEGO BURIDAN A GRÀCIA, DM 21 VI 11

DIMARTS 21
a partir de les 20.30,
al bar-llibreria ROXANNE
de Gràcia,
c.Martínez de la Rosa 27,




ANDREU SUBIRATS
i ben acompanyat pel DIEGO BURIÁN,

"APUNTS PER A UNA HISTÒRIA CÒMICA I DEL FRAU EN LA POESIA CATALANA"

serà per al camp i la ciutat, i no ho farem gaire llarg.

ningú no ens representa!

foto: Branques, Ja, Campillos Paravientos 2011

dissabte, 18 de juny del 2011

CABRABOU, BOUCRÒNICA I VÍDEO


CABRABOU, el festival de Poesia de Vandellòs 2011, ha desplegat el seu entusiasme peripatètic. L’emoció de la paraula en la seva dansa laberíntica ha viscut dos novetats expansives. S’han marcat els punts de pàgina de la revista caminada amb la instal•lació de capricranis remarcats per una llegenda on es llegia una dita o una cobla local. Així la cérvola de la cova de l’Escoda cantava els cims del paisatge, Fatxes, Remullà, Dedalts... i el Llastres escampava per tot el terme un doll de versos. A la tasca del Col•legi de Valdelors, que aporta els poetes més joves, alternaven les veus de un poeta local i un boueta, de manera que la paraula construïa un pentagrama amb els carrers, fonts, cruïlles, places... i els refilets místiques performaven la banya inicial en corn, xiulet, canya, corneta, gralla, banús, clarinet. Una emoció constant s’obria pas amb la cobla Alcover, Els Xuriguers. A cal Marino, el chansonnier Carles Andreu va cantar la vindicació de l’àgora ciutadana amb ritme de sevillana corralera i a capella:

                            "an-nâ-ru 'aw-wa hâ cha-ra-ra-t(un)"
                            (el principio del fuego, una chispa –proverbi àrab)

     Salte la chispa, salte la chispa     salte chispa de Mohamed Bouazizi
     Y que de plaza en plaza,
     se la lleve la brisa.
     Y yo me atrevo, y yo me atrevo
     me atrevo si tú te atreves
     a salir a la plaza, a salir la plaza
     a salir a la plaza del Sol

La segona novetat ha estat el Molí d’Oli, convertit en un museu, un magnífic espai que mostra l’art alquímic del pagès, com del conreu de l’olivera en fa or lluent i solar. Xavier Amigó va obrir les portes a la triada mediterrània: pa, oli i vi –poesia geomètrica. En perdre’s per la vila, el molí, la fonteta, la presó, cruïlles i placetes s’obrien al ciutadà en una rauxa de present, passat, futur. Entre els poetes i bouetes acostumats s’afegien els nous vinguts: Ramón Boixeda, Xavier Amorós, Bel Olid, Joaquima Nolla, David Ymbernon, Berta Escoda, Arnau Sabaté… També es van celebrar poemes i mots de Maragall, Borges, Semprún, Horaci, Carles Hac Mor, Sebastià Juan Arbó...

El sopar i la sessió golfa a Cal Bou van entrar en una altra novetat anunciada, les microconferències. Tan micros, que eren contínuament enunciades des de que el boucèfal Miguel Àngel Marín es preguntés davant del capricorni de la Fonteta “Què és això”? El repte de veure plegats la Cabreta, vital i anterior al seu nom, i el capricorni ossi, esdevingut ja objecte i escriptura alada, va ser assajat en respostes que anaven des de l’acordió a la filosofia del martell, la jota i els poemes, la poesia fonètica de l’Aandríi Batonchik o l’acció poètica. Eduard Margalef va aplegar en un moment poètic “ser o no ser” i “jo sóc” presentant alternativament un capricorn i una soca en què, per una analogia mística, la forma era un bou; repicava la poesia de Xavier Amigó; o bé Carles Andreu feia una performance amb un “cavall”, l’escala doble d’escarrar les branques de l’olivera, per cantar a la cabra de l’espectacle de carrer. La conjunció còsmica de nit i Caprabou potser no va tenir una conclusió única, potser tampoc conclusió, pos el vell mirall d’Anís Mor reflecteix el somni de la propera edició. JC


VÍDEO I REPORTATGE DE TVV (Televisió de Vandellòs):
11/05/11 Caprabou
http://www.youtube.com/user/tvvandellos?blend=3&ob=5#p/u/8/nlG0A84Q2vE 

ALTRES EDICIONS:

http://www.youtube.com/watch?v=giORk4Y3LeU 25 viii 08 Brabou
http://www.youtube.com/watch?v=JSf5rBoYLLw  11/05/2009 Bouema
http://www.youtube.com/watch?v=YQBPfK3d7cA  1/05/11 Vandebous

REPORTATGE MUSEU DEL VI DE VANDELLÒS:
http://www.youtube.com/watch?v=UhYpcKQq4vY&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=kbjJ3i2qyg0 

FOTOS: 1. Formatge, de Priya 2011
2. Vandellòs, manllevada de http://carlesdanon.blogspot.com/2008/05/gr-192-cambrils-vandells-13-5-08.html

BOUETES PARTICIPANTS: http://bouesia2.blogspot.com/2011/06/cabrabou-vandellos-11-vi-2011.html

dissabte, 11 de juny del 2011

BOUESIA 2011: La Bouhaus

BOUESIA ANTICIPA LA PLANIFICACIÓ DEL FESTIVAL BOUÈTIC A CAPRABOU:

Dues novetats en l'edició d'enguany:

una meditació contextual i geomètrica sobre la polis i la seva plasmació en un bloc:

(La Bouhaus)

i una avanç de la PROGRAMACIÓ 2011: BOESIA: LA BOUHAUS

BOUESIA 2011. VIIè APLEC DE BOUETES A DELTEBRE.



La Bouhaus: Arquitectura, Urbanisme i Context.

Divendres, 29 de juliol.

Desboulocalització amb l’Arquitectura de Gaudí i Jujol. Celebració del disc ‘Les paraules de Gaudí’ de Carles Andreu i del llibre ‘Ludwig Jujol’ de Perejaume.

10.00 h. Sortida de la plaça de Nicanor. Viatge amb cotxes al Camp de Tarragona.

11.00 h. Sortida de la plaça de l’església de Riudoms. Visita guiada pel pintor i poeta Perejaume, d’edificis construïts per Josep Maria Jujol (Vistabella, els Pallaresos…).

14.30 h. Migdiada filosòfica i musical al Mas Cremànimes de Riudoms. Amb Carles Andreu, Carles Hac Mor i Carme López.

17.00 h. Visita guiada i cantada al Mas de la Calderera i a la casa pairal d’Antoni Gaudí, a Riudoms.

20.00 h. Viatge de tornada a Deltebre.

23.00 h. Boudebat: la Refundació de les Quatre Carreteres de la Cava. Inauguració de l’exposició ‘Les Quatre Carreteres són quatre carreteres’, de Patrícia Carles. Sala d’actes de la Cambra Agrària de la Cava.

Dissabte, 30 de juliol.

Les Quatre Goles del Bou. Homenatge a les Quatre Carreteres de la Cava.

11.30 h. Mercasona. Intervenció musical de la cantant mexicana Montserrat Palacios, per la megafonia del supermercat Mercadona, de Deltebre.

13.00 h. L’oeil Cacodylate, de Francis Picabia. Realització d’una pintura col.lectiva per totbou que vulgui. Boucomissària: Ester Xargay. Cafè Universal.

Boufesta d’homenatge a les Quatre Carreteres.

18.00 h. ‘De Pe a Pa’. Espectacle boupoètic de la pallassa Pepa Plana.

18.45 h. ‘Desfilada de Latung La la’. Amb l’artista plàstic David Ymbernon.

19.30 h. ‘Músiques de Balcóen homenatge al Teixidor. La Rondalla del Teixidor, Rafelet de Rafielo i la seva Rondalla, Llorenç Barber. Des del balcó de la Cambra Agrària de la Cava.

20.15 h. ‘Una paella que dansa i canta’. Amb la ballarina Sol Picó i la cantant Mariona Segarra. Quatre Carreteres.

21.00 h. Recital Electrònic. Bouj’s: bouetes, dj’s i vj’s. Quatre carreteres.

22.00 h. Representació teatral, fent memòria de les Quatre Carreteres. Amb Delta Teatre. Quatre Carreteres.

23.00 h. Big Bang Valona, de Sant Pol de Mar. Passacarrers a partir de les Quatre Carreteres.

23.30 h. Concert de la Big Bang Valona. Plaça Nicanor.



Diumenge, 31 de juliol.

L’Últim Viatge.

19.00 h. Recital ‘Poesia als Parcs’: amb Yannick Garcia, Anna Maluquer i la Big Bang Valona. Barcassa de Garriga i pont ‘Lo Passador’. Co-organitzat amb la Diputació de Barcelona.

20.30 h. Revista Caminada Ultrasònica. Conduïda pel músic i informàtic musical Josep Maria Comajuncosas. Celebració dels cants de les rates-panades. Inici: Barcassa de Garriga.

21.50 h. L’Últim Viatge de Fermín. Perbouformance a carrec de Neus Salvadó. Barcassa de Garriga.

foto: Les 4 carreteres als anys 60, amb el saló del cafè d'Àngel, a la cruïlla del carrer Trinquet amb el carrer major Goles de l'Ebre, talaia de l'univers del poble. De http://labouhaus.blogspot.com/  

dijous, 9 de juny del 2011

Obrador d'arts visuals amb David Ymbernon

CURS DE JULIOL

Obrador d'arts visuals amb David Ymbernon
(per a totes les edads)

La infantesa és el primer, és l’acció de donar corda, és l’ànima de les coses petites (aparentment insignificants, però summament importants), com saber volar, volar com el globus que s’escapa de la mà cap a l’imprevisible; en aquest sentit recordo haver volat de petit, potser per evadir-me o allunyar-me, agafat al fil de l’art més clar i autèntic que conec, l’art de jugar (el joc és l’inici de l’art).

David Ymbernon









LLOC:
Les classes s'imparteixen al propi taller de l'artista;
Balmes, 54, 1r 1a - 08007 Barcelona


HORARIS:
de dilluns a dijous de 17 a 19h (places limitades; grup reduït de 5 persones)


Total hores: 32
Preu: 320 € (10€ l'hora, material inclòs)

CONTACTE:
davidymbernon@hotmail.com
93 487 11 68
676 77 32 83

REMENAT D'AIS! TENDRES, 10 VI 11 a les 21 hores CASINET D'HOSTAFRANCS

Nit de Música i Poesia al Faràndula a Sants


Divendres 10 de Juny de 2011
21 hores

Teatre Casinet d’Hostafrancs
c/ Rector Triadó, 53
Barcelona

Remenat d’Ais! Tendres

Recital d'Andreu Subirats amb la música de Diego Burián i Miquel Àngel Marín i les col•laboracions especials dels músics: Roger Blàvia, Boris Porter, Anna Pantinat i Jordi Frígola, i dels poetes: Josep Pedrals, Blanca Llum Vidal, Marc Romera, Núria Martínez Vernis, Jordi Nopca i Enric Casasses

Un espectacle que no et pots perdre




Entrada lliure !!

Més informació: http://www.divendresfarandula.org/

dimecres, 1 de juny del 2011

CABRABOU, VANDELLÒS 11 VI 2011



A PARTIR DE LES 19 HORES, DISSABTE 11 DE JUNY 2011, A LA PLAÇA
INTERVINDRAN ELS SEGÜENTS POETES, A MÉS DE LA PARTICIPACIÓ DE DISTINTES GENERACIONS I COL·LECTIUS DE VANDELLÒS:

Ramón Boixeda

Bel Olid

Jordi Prenafeta

Mari Chordà

Catalina Girona

David Ymbernon

Carles Andreu

Aandríi Batonchik

Eduard Carmona

Francesc Gelonch

Miquel Àngel Marín

Javier Caballero Cid

Cinta Mulet





ORGANITZACIÓ I COL•LABORADORS:



AJUNTAMENT DE VANDELLÒS I HOSPITALET DE L’INFANT

BAR CAL MACARI

BAR CASA MILAGROS

BOUESIA

CENTRE D’ESTUDIS LA VALL

ESCOLA DE VALDELORS

ONOMATOPEIES

POETES LOCALS



Més informació:


http://cedelavall.blogspot.com/
http://bouesia2.blogspot.com/2011/05/cabrabou-festival-de-bouesia-de.html

 
1. Il·lustració: dibuix adaptat de S.Giedion de la pintura paleolítica EL BRUIXOT, (70 cm), cova Les Trois Frères, Ariège, França. Hª Universal del Arte, Planeta, 1987
2. La Cabreta de la cova de l'Escoda, Vandellòs, segons el logo del Centre d'estudis La Vall
3. Xaman, bronze de Paco de Morales, 53 x 28 cm, 1998
4 Cartell Cabrabou 2011, disseny de Rafel