divendres, 3 de juliol del 2009

NIT DE POESIA. SANT FELIU DE LLOBREGAT


divendres 03 de julio de 2009 a las 23:00
Plaça del Casal de Joves de Sant Feliu de Llobregat
Ctra Laureà Miró, 118



Vull convidar-vos a una nit de poesia...

Tres reconeguts poetes ens acompanyaran el proper divendres 3 de juliol, a partir de les 23 h., al Casal de Joves de Sant Feliu de Llobregat. El Pau Gener Galin, la Mireia Vidal-Conte i l'Eduard Carmona ens llegiran els seus poemes a la plaça del Casal, en aquest nit d’estiu...

Sí, és possible que soni una mica agosarat, però... per què no provar-ho? Ja feia temps que tenia aquesta idea al cap i, juntament amb l’Associació de Músics Joves de Sant Feliu (AMJSFL), hem pogut organitzar-ho. I realment tenim el privilegi de comptar amb tres dels més destacats poetes de la poesia catalana actual.
El Pau Gener acaba de publicar el seu tercer llibre (Tancat per mancances). La Mireia Vidal-Conte està treballant en una nova publicació, després de guanyar quatre premis amb els seus anteriors poemaris. I l'Eduard Carmona publicarà el seu primer llibre la propera tardor, encara que podem trobar els seus poemes dins de l’antologia de poetes joves catalans Pedra Foguera.

I us convido a assistir... perquè hem de potenciar la poesia, la paraula... a Sant Feliu... I perquè serà una nit irrepetible!

Ens veiem allà!

Laura


Feu córrer la veu: digueu-li a tothom qui cregueu que hi pugui estar interessat!

I... birra barata (un al•licient més!)


Més informació:
AMJSFL
Militant Pop