diumenge, 6 d’abril del 2008

KA-KA-KÉS KIN-DZA-DZA!


KA-KA-KÉS KIN-DZA-DZA! Gran Diada de Lluna Plena de runes místiques amb LLIMACS LLUNÀTICS!

Ou, poetes poetons i poetetes! Oïu, o ràpsodes rodolinaires! guerrers i guerreres de la paraula! guerrillers del dit per dir i del dir per no dir! veniu-eniu a recitar i dir auleses, a rapsiodiar enfilant idees amb el vent - en Jacob, na Teresa i en Robert de Taller 11 Cadaqués, i na Catalina dels collons i n'Andriy dels Llamps i Trons agraïrien la vostra presència per una vesprada amb cadències decadents.

LLOC: Cadaqués! Taller 11, carrer Horta d'en Sanés 11, que surt de la platjeta "Es Poal" i s'enfila terres endins (vegeu pàgina güev: http://www.taller11.org/)
DATA: dissabte, 19 d'abril 200888888
HORA: a partir de les 10 pm = 22 hores continentals i marítims

Plus: Diumenge Rastrer: Lloc: de la platja d'es poal fins el cementiri ! pels rastrers que no han pogut arribar a temps, encara tindran l'oportunitat de pronunciar-se, perquè el diumenge pensem continuar la "vetllada" fent una mena de "revista caminada" hacmorxargaiesc anomenada "de camí cap al cementiri" (enric dixit). començarem cap a les 6 de la tarda, si el temps acompanya. "death in the afternoon".

Si us plau, digueu-me si penseu venir, per raons dels "coll(tx)ons", així serà un xiquet menys caòtic tot plegat..

Si som masses, ens agombolarem, ens amassarem, haurem de parlar ca-scú com una exhalació, però l'aire és bo. Si no us atreviu o no hi podeu assistir, no us atabalessiu ni ho ploressiu pas, que hi haurà una altre tanda el divendres, 25 de juliol - la Babylònica Poètica - que estarà molt ben organitzat, i on hi haurà tot una casassa on dormir en tropell i a gust de qüantia - ooo!

Logística Cadaqués Kin-Dza-Dza:
Ep, només pels valents!! S'ha de portar sac de dormir i, si no sou idiotes (hehe), el sota-sac - màrfega màgica que us permet de dormir a multiples llocs, volant pels somnis i desdoblant-vos com la sor-plus-odalisca aquella d'Àgreda.... Hi haurà sostre, parets i terres, tot amanit amb una tramuntaneta deliciosa, un oreig de ventijoll... és a dir, hi haurà una barraqueta, però cap garantia de llit - hehe (és que no n'hi ha prou amb 7 llits, crec, o sigui que campi qui pugui - amanits però no barrejats?...). Imagineu-vos una situació semi-sarda, és a dir llaunítico-sardinítica, amb gent dormint com a sardinetes en llauna. Serà un exercici de preparació per la tercera guerra mundial, o post-guerra. Els que no hi caben, camparan per altres barraquetes proporcionades pels talleronzistes - i segurament sort que tindran d'escapar-se de la massificació post-pre-i-mentre-guerrera. NOTETA antisoroll antialdarulls: hi ha VEÏNS, fins ara son simpàtics i ens estimen....

Pels descotxats del mon, hi ha un autobus que hi puja directe de barcelona per preus que fan feredat - son uns clavetaires qu'et treuran l'ull - vegeu Sarfa sota: http://www.sarfa.com/paginas/interurbano_buscador.php?id_idioma=2
només 2 o 3 busos per dia, el preu clavetaire és d'uns 20€urots, anada només.
Altres opcions: tren fins a Figueres, i desprès fer dit fins a kkkes, (o Sarfa de Figueres a kkkes - trigaràs 1 hora).

Nota explicativa sobrera: Kin-Dza-Dza és el títol d'una pel·lícula soviètica de culte, de sciència-ficció-COMÈDIA + crítica social + hahaha dirigida per l'excels director georgià, Georgi Danèlia, escrita per ell i el també georgià, Revaz Gabriadze, de l'any 1986, on apareixen personatges bojos que parlen amb sons estranys i gesticulacions fora d'osques tota la pel·lícula... Com diuen al IMDb: " Kin-Dza-Dza is something like an "advanced cyberpunk film". It's a lot about people and social structures.." vegeu també el wiki en anglès: http://en.wikipedia.org/wiki/Kin-dza-dza! - (on diu "russians" es pot substituir per la paraula soviètics i ex-soviètics)

UNA FORTA ABRAÇADA DE CCATtALInnNAA i AANDrrRIYY
PREGUNTES??? : 658 492 686 - ella; 637 991 773 - ell; 93 162 6042 - ells

FOTO: Ja, Agrolimax flavus, 2008