dissabte, 11 d’abril del 2009

POECÓC. QUE SURTI COM VULGUI. TÀRREGA 25 IV 09

El Centre d'Estudis Carleshacmorians / Grup d'Amics de Carles Hac Mor convida al "CONGRÈS "QUE SURTI-COM-VULGUI"", 25 de abril 09 a les 16:00 i ss.


CONVOCATÒRIA DE CARLES HAC MOR AL CONGRÈS---------------------------------------
-------------------------ATENCIÓ! ATENCIÓ! TARGARINADA! TARGARINADA!
1) El propvinent dia 25 d'abril, dissabte, a les quatre de la tarda, a Tàrrega (al bar "Nostàlgics"-al mig del poble; ja en passarem l'adreça-), se celebrarà el "Congrés que surti-com-vulgui" (títol posat per en Francesc Gelonch), al qual és convidat tothom sense excepció.
2) El congrés s'iniciarà, a les quatre de la tarda, amb una visita a l'exposició "Els etcèteres d'Hac Mor i Xargay" (davant el bar "Nostàlgics), muntada per en Xavier Garcia amb el suport de l'Ajuntament de Tàrrega i en el marc de les jornades "Enhacmora't o enxargaya't", que s'escauran a Tàrrega el 23, el 24 i el 25 d'abril amb motiu de la publicació per "Pagès, editors" dels llibres "Regoc", de Carles Hac Mor, i "Aürt", d'Ester Xargay, els quals llibres hi seran presentats, a Tàrrega, el dia 23 o el 24.
3) Les deliberacions del congrés començaran cap a 2/4 de 5 de la tarda, del dia 25, al bar "Nostàlgics", i l'entrada hi serà lliure. A les 7, el congrés continuarà amb la "Poecóc", un recital de poesia multitudinari, al jardí de l'Ateneu de Tàrrega, en què tothom serà convidat a participar-hi; tot seguit, tothom serà obsequiat amb un sopar fred típic urgellenc, amb cóc inclòs (essent el "cóc" el nom que a Tàrrega rep la coca de recapte, que allà és més que bona); i, havent sopat, hi haurà un concert de campanes per tot el poble a càrrec d'en Llorenç Barber, amb vint-i-una campanes, un canó, una sirena i vint-i-vuit músics.
4) Els congressistes, o els poecoquistes, o sopanaires, o els campanoaddictes que s'apuntin al Congrés, a la Poecóc. al sopar o al concert de campanes, amb l'antelació d'una setmana, és a dir, abans del dia 18 d'abril, seran convidats a dormir a Tàrrega la nit del Congrés amb Poecóc i concert de campanes, o sigui, la nit del 25 al 26 d'abril.
5) Per apuntar-s'hi, només cal dir els noms a i se'n confirmarà la inscripció.
i 6) N'esperem l'assistència de centenars i centenars de congressistes, o de poecoquistes o de sopanaires o d'escoltadors de campanes, canons, sirenes i etcètera.