dimarts, 15 d’abril del 2008

POESIA ALS PARCS 08

Parc de la Serralada de Marina
Dissabte 19 d’abril, 12 h
Sant Pere de Reixac (Montadai Reixac)
Anem-hi anant
des de la font,
David Castillo i Francesc Gelonch


Per quart any consecutiu, es durà a terme entre els mesos d'abril i novembre de 2008 una nova edició de la ruta 'Poesia als parcs'. Enguany, el cicle abasta deu espais de la Xarxa de Parcs Naturals; tots aquell que gaudeixen del programa cultural Viu el Parc (Parc de la Serralada de Marina, Litoral, Sant Llorenç del Munt i l'Obac, Montseny, Montesquiu, Guilleries-Savassona, Montnegre-Corredor, Foix, Olèrdola i Garraf). A més, la poesia catalana també arribarà a cinc espais naturals d'Itàlia amb qui la Diputació de Barcelona hi té algun conveni o agermanament (Parco de Porto Conte i Geominario della Sardegna, a l'illa de Sardenya; Monte Soratte a Roma; i Montemarcello Magra i Cinque Terre a la Ligúria).
En total, participaran més de seixanta poetes catalans en el conjunt dels quinze recitals. La majoria d'aquests es duran a terme en indrets emblemàtics de cada espai natural protegit i molts d'ells repeteixen escenari d'anteriors edicions. La ruta poètica s'inicia el proper dissabte 19 d'abril a l'ermita de Sant Pere de Reixac amb la participació de David Castillo i Francesc Gelonch i acabarà el 23 de novembre al Centre Experimental de les Arts, al Parc del Garraf, amb David Jou i Vinyet Panyella. Entre mig, tretze recitals més que portaran al veu dels poetes del territori als indrets d'on han sorgit.
El programa compta amb el suport de la Institució de Lletres Catalanes de la Generalitat de Catalunya, i està cooordinat pels poetes Carles Hac Mor i Ester Xargay. Podeu demanar més informació al telèfons: 93 215 74 11 i 655 336 846.
FONT DE LA INFORMACIÓ: Xarxa de Parcs Naturals
En la web:

HOM POT VEURE, sentir i escoltar GALERIA DE VÍDEOS