divendres, 11 d’abril de 2014

LA BOUESIA PREMIADA PER L'AJUNTAMENT DE DELTEBRE

MIQUEL ÀNGEL MARÍN PRESENTA LA BOUESIA AL MATARRANYA, MONTROIG DE TASTAVINS, ESTIU 2013 (foto: Ja)

Miquel Ángel Marín, boucèfal de la Bouesia rebrà demà el premi a l'aportació cultural més innovadora de 2013, otorgada per l'àrea de cultura de l'Ajuntament de Deltebre, tal com informa Més Ebre:

Deltebre torna a reconèixer i premiar les tasques que es realitzen al municipi per potenciar la cultura

Diari Més Ebre, 10/04/2014 13:38

L'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Deltebre ha organitzat una nova edició dels Premis Cultura Deltebre 2014 que tenen com a finalitat reconèixer i premiar, encara que sigui d'una manera simbòlica, les tasques que es realitzen al poble per potenciar la cultura. Entre les novetats en l'edició d'enguany destaca l'establiment d'una nova categoria en clau de territori.


A la roda de premsa de presentació el regidor de Cultura de Deltebre, Joan Alginet, destacava “l’obligació de reconèixer la feina feta per moltes persones anònimes que han ajudat a tirar endavant el projecte cultural del municipi, hem de saber on som però sobretot el que hem estat”. L’acte de reconeixement tindrà lloc el dissabte, 12 d’abril a les 19 h a la Sala d’actes de la Càmara Agrària de la Cava. Com a cloenda hi haurà un acústic de la formació local Boira.

Els premiats en les 8 categories establertes que són els següents:

Acte cultural: acte cultural destacat de l’any 2013 per la seva temàtica, originalitat, acceptació... Homenatge a la Vida de les dones silenciades- Acte d’homentage a les mestres d’ADAS (Associació de Dones Agents de Salut).

Aportació cultural: entitat o persona que ha aportat cultura al poble d’una manera innovadora, contundent... Miquel Àngel Marín, director del Festival Bouesia.

Trajectòria cultural: entitat o persona destacada per la seva persistent dedicació a promoure la cultura des de qualsevol àmbit: Delta Teatre.

-Premi col·laborador: persona que hagi col·laborat en la cultura local de manera totalment desinteressada: Flors Blanca.

-Premi “La veu de la ràdio”: persona que hagi col·laborat al llarg de la història de Ràdio Delta: Francesc Josep Panisello.

 

-Premi especial: entitat o persona que mereix un reconeixement: Associació Cultural La Milotxa.

-Premi a la tasca cultural a títol pòstum: persona que hagi destacat per la seva tasca cultural: Leandro Nieto Miró.

-Millor projecte cultural en clau de territori: projecte cultural que hagi tingut una repercussió important en tot l’àmbit de les Terres de l’Ebre: 20 anys de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries.