dissabte, 24 de gener de 2009

TU NO M'ESTIMES A LA BC NEGRAManel Barrera i Jordi Pijoan-López, autors de la trepidant novel•la TU NO M’ESTIMES, participaran a la BCNegra d’enguany, la trobada europea del amants de la novel•la negra i policíaca. Concretament estaran a la taula rodona “Catalana i Criminal. El crim s’escriu clar i català”, el dilluns 2 de febrer a les 7 del vespre, al Palau de la Virreïna (Les Rambles, 99 – Barcelona).

La taula serà moderada per l’Àlex Martín i també s’hi asseuran Sebastià Benasar, Jordi de Manuel, Josep Torrent i Ramon Usall. Tots plegats presentaran les seves obres breument i repassaran la producció catalana en novel•la negra del darrer 2008, havent-hi torn obert de paraules.

La quarta edició de BCNegra se celebrarà del 2 al 7 de febrer, amb un programa d’actes intensiu en diversos espais i, alguns, coincidint en l’hora. A destacar, l’exposició que s’obre al públic el dissabte 7 de febrer, a les 12 del migdia a la Llibreria Negra i Criminal (C/ de la Sal, 5 – Barcelona, barri de la Barceloneta) i la posterior trobada d’autors una hora després, a la 1 (el mateix dia i al mateix lloc).

http://www.bcn.cat/cultura/bcnegra/

VISITEU:
http://www.tunomestimes.blogspot.com/

On també Manel Barrera, a banda de parlar-nos de la seva malaltia, va llegir-nos un fragment de la novel•la en l’emissió del programa Taller.doc del passat dimecres 7 de gener al 33. Emotivitat per partida doble.